در این محتوا چه می خوانید؟
Toggleآموزش تعمیر استخر بادی برای کسانی که از این محصول استفاده می کنند، از واجبات است. حتی اگر تا بحال از این کالا استفاده نکردید و قصد خرید آن را دارید، باید از نحوه پنچرگیری استخر بادی به طور صحیح و اصولی اطلاع داشته باشید تا در مواقع ضروری بتوانید خودتان دست به کار شوید و استخر خود را تعمیر کنید. یکی از مواقع ضروری که احتمال آسیب دیدن استخر بادی و نیاز به تعمیر آن زیاد است، فصل تابستان می باشد. زیرا استفاده مکرر از استخر بادی آن هم در فضای باز و گرم بدون رعایت نکات مهم می تواند به آن آسیب برساند. پس تا انتهای این مقاله همراه تیم اینتکسینو باشید تا اگر زمانی این مشکل برای شما پیش آمد، بتوانید به کمک روش تعمیر استخر بادی که در این مقاله گفته خواهد شد، آن را بر طرف کنید.
آموزش تعمیر استخر بادی
چگونه پنچری استخر بادی را بگیریم؟ یا به اصطلاح پنچرگیری استخر بادی چگونه است؟ از سری سوالاتی ست که برای کسانی که قصد خرید استخر بادی را دارتد و یا از این محصول استفاده می کنند به وجود می آید. پنچرگیری استخر بادی به روش صحیح و اصولی، کمک می کند تا بتوانید از محصول خود به مدت طولانی تری استفاده کنید. اگر در تعمیر استخر بادی خود دقت کافی نداشته باشید و مراحل را به درستی و گام به گام اجرا نکنید، ممکن است سوراخ و یا پارگی استخر شما بیشتر شود. پس حتما در انجام مراحل تعمیر استخر بادی با حوصله و دقیق باشید. همچنین به این نکته توجه داشته باشید، اگر صدمه ای که به استخر شما وارد شده در حد ذوب شدن بدنه باشد، تعمیر آن امکانپذیر نیست و فقط آسیب هایی همچون پارگی و سوراخ قابل تعمیر می باشند. در ادامه روش پنچرگیری استخر بادی را به طور کامل آموزش خواهیم داد. لازم به ذکر است تعمیر استخر بادی کودک هم به همین شکل است.
1.آب استخر را تخلیه کنید.
اولین مرحله از آموزش تعمیر استخر بادی، تخلیه آب آن به صورت کامل است. هنگامی که متوجه شدید استخر شما کم باد شده است، سریعا آب آن را تخلیه کنید تا بتوانید ناحیه صدمه دیده را شناسایی کنید.
2.دریچه های باد بدنه را بررسی کنید.
پس از خالی کردن آب استخر، دریچه های باد که بر روی بدنه استخر تعبیه شدند را بررسی کنید و مطمئن شوید که درب آن ها را محکم بستید. امکان دارد هنگام بستن درب دریچه های استخر، دچار سهل انگاری شده و آن ها را محکم نبسته باشید و باد استخر در حال خالی شدن باشد.
3.درزها و شکاف های بدنه را بررسی کنید.
اگر از محکم بودن درب دریچه های استخر اطمینان دارید، درزهای روی بدنه محصول را چک کنید. اکثر استخرهای بادی چند لایه هستند و ممکن است درز میان این لایه ها در صورت باد کردن غیر استاندارد و بیش از اندازه استخر، دچار آسیب شده باشد.
4.از محلول آب و کف کمک بگیرید.
اگر در مراحل قبل نتوانستید ناحیه آسیب دیده را پیدا کنید، حتما یک محلول آب و صابون درست کرده و بدنه محصول را به آن آغشته نمایید. محلول آب و صابون کمک می کند تا در ناحیه سوراخ شده حباب تشکیل شود و بتوانید به سادگی آن قسمت را شناسایی کنید.
5.ناحیه صدمه دیده را علامت بزنید.
اکنون که ناحیه آسیب دیده را پیدا کردید، آن را با یک ماژیک علامت بزنید تا گم نشود. سپس ناحیه مورد نظر و اطراف آن را خشک کنید تا بتوانید بقیه مراحل پنچرگیری استخر بادی را به درستی انجام دهید.
6.باد استخر را کم کنید.
باد استخر را اندکی خالی کنید البته تا حدی که از قسمت سوراخ شده، باد با فشار زیاد خارج نشود. برای این منظور، انگشتان خود را نزدیک قسمت آسیب دیده برده و نگه دارید و با دست دیگر بدنه استخر را فشار دهید. هنگامی که احساس کردید باد آهسته و بدون فشار خارج می شود، فشار دادن را متوقف کنید.
7.یک وصله برش بزنید.
درب پک تعمیرات خود را باز کرده و از رول پی وی سی موجود درون جعبه به کمک قیچی یک وصله ی گرد به اندازه ای که لازم دارید، برش بزنید. اگر وصله مورد نیاز را به صورت چهارگوش برش بزنید، ممکن است گوشه های آن به اجسام اطراف استخر گیر کرده و کنده شود.
8.از چسب مخصوص استفاده کنید.
این مرحله از پنچرگیری استخر بادی، بسیار مهم بوده و باید با دقت هر چه تمام انجام شود زیرا اگر میزان چسب مصرفی کم و یا زیاد باشد، وصله به خوبی نخواهد چسبید. درب چسب تعمیر استخر بادی را باز کنید و کمی از آن را به سوراخ ایجاد شده بر روی بدنه و همینطور به وصله ی بریده شده بزنید. سپس وصله را به محل آسیب دیده بر روی بدنه محصول بچسبانید.
9.اجازه دهید تا چسب خشک شود.
پس از بریدن وصله و چسباندن آن به قسمت صدمه دیده، باید چند ساعتی اجازه دهید تا چسب آن قسمت خشک شود. قرار دادن یک جسم سنگین بر روی محل آسیب دیده، کمک می کند تا اتصال مابین وصله و بدنه محکم تر شود. بنابراین حتما یک جسم سنگین بر روی بدنه قرار دهید و نهایت 24 ساعت منتظر بمانید تا چسب خشک شود.
10.استخر بادی را تست کنید.
اکنون در آخرین مرحله از روش تعمیر استخر بادی باید آن را تست کنید. برای این کار استخر را باد کرده و توسط یک شلنگ پر از آب کنید. اگر مراحل گفته شده را با حوصله و دقت فراوان انجام داده باشید، استخر بادی شما ترمیم شده و همانند روز اول می توانید از آن استفاده کنید.
-
-
3,300,000 تومانOriginal price was: 3,300,000 تومان.2,700,000 تومانCurrent price is: 2,700,000 تومان.استخر بادی اینتکس کد 28101
نحوه نصب استخر بادی
در صورتی که پس از خرید استخر، نیاز به نصب آن دارید، باید با دستورالعمل نصب صحیح استخرهای بادی آشنا شوید. برای راه اندازی این استخرها می توانید از پمپ باد اینتکس استفاده کنید. باید توجه کنید که نیازی به باد کردن 100 درصد از استخر نیست و فقط باید 80 درصد از آن را باد کنید. در این صورت بافت استخر دچار خرابی نشده و مقاومت خود را حفظ می کند.
حتما قبل از باد کردن استخر، اطمینان حاصل کنید که استخر در یک مکان ایمن قرار گرفته است. از عدم وجود اجسام نوک تیز و برنده در اطراف استخر بادی در هنگام باد کردن این استخرها اطمینان حاصل کنید. پس از باد کردن استخرهای بادی آن ها را در مکانی به دور از گرما و نور شدید خورشید قرار دهید. نگهداری صحیح و تعویض به موقع آب درون این استخرها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشند. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله سری به مقاله نصب و راه اندازی استخر بادی فقط در 10 دقیقه بزنید
نکات مهم در نگهداری از استخر بادی
اگر در نگهداری از استخر خود به نکاتی که در این قسمت گفته خواهد شد توجه کنید، دیگر نگران آسیب دیدن و ترمیم آن نخواهید بود. بنابراین حتما در رعایت نکات زیر کوشا باشید.
- محل قرار گیری استخر را به کمک جارو تمیز کنید و یک زیر انداز پهن کنید تا اشیاء ریز و نوک تیز به کف محصول صدمه وارد نکنند.
- کالای خود را بر روی یک سطح صاف و هموار قرار دهید. ناهمواری و شیب باعث می شود آب داخل استخر به یک دیواره فشار بیشتری وارد کند و در نتیجه به دیواره استخر آسیب می رسد.
- از استخر در برابر گرمای اجسام حرارتی مانند شوفاژ و بخاری محافظت کنید و هنگام استفاده از این محصول بادی در فضای باز، حتما یک سایه بان تهیه کنید تا از نور خورشید در امان باشد.
- هنگامی که استخر پر از آب است، به هیچ عنوان آن را جابجا نکنید. زیرا استخر پر از آب سنگین بوده و کشیدن آن بر روی زمین به کف و دیواره های آن صدمه می زند.
- در صورتی که سایز استخر کوچک است پس از استفاده، آب داخل آن را تخلیه کرده و به کمک یک پارچه تمیز تمامی سطوح محصول را کاملا خشک کنید. در غیر این صورت از مواد ضد عفونی کننده مانند کلر و یا درخشان کننده مانند کات کبود استفاده کنید تا آب داخل استخر تمیز و شفاف بماند.
با رعایت نکات گفته می توانید از کالای خود به مدت طولانی بدون هیچگونه آسیبی استفاده کنید و پنچرگیری استخر بادی خود را به تعویق بیاندازید.
جمع بندی
به عنوان جمع بندی نهایی باید افزود که کلید اصلی موفقیت در روش تعمیر استخر بادی(How To Patch An Inflatable Pool)، انجام مراحل گفته شده به صورت کاملا دقیق است. زیرا یک اشتباه می تواند آسیب بیشتری به محصول شما وارد کند.بی شک نحوه تخلیه استخر نیز می تواند در آسیب نرسیدن به آن موثر باشد. در مقاله آموزش 6 روش اصولی تخلیه باد استخر بادی زیر 10 دقیقه تمام نکات تخلیه استخر بادی بیان شده است. همچنین اگر وسایل موجود در پک تعمیرات شما کمتر از مقدار موردنیاز است، حتما آن ها را تهیه کرده و سپس به تعمیر محصول خود بپردازید. برای خرید استخر بادی و پک تعمیرات آن، به وب سایت اینتکسینو مراجعه کرده و سفارش خود را ثبت نمایید. اینتکسینو معتبر ترین نمایندگی محصولات اینتکس در تهران است که تمامی لوازم بادی و پک تعمیرات را به صورت اورجینال و با کیفیت عالی به مشتریان عرضه می نماید.
اگر تجربه خاصی درباره روش پنچرگیری استخر بادی دارید، حتما آن را در قسمت دیدگاه ها به اشتراک بگذارید. همچنین خوشحال می شویم این آموزش کاربردی را برای آشنایان خود که نیاز به کمک دارند، ارسال نمایید. از همراهی شما سپاسگزاریم.